Dukan diæten

bannerboger
Hvis du ønsker at købe bogen om Dukan Kuren eller produkter til kuren, så kan du gå ind på slankebutikken.com, som er specialiseret i Dukan Produkter.
Dukan diæten er opbygget af 4 forskellige faser, nemlig angreb, cruise, konsolidation og stabiliseringsfasen.

Kuren er opbygget, så man ikke tager den tabte vægt på igen.

I angrebsfasen som er den korteste fase, spiser man kun protein i 1-10 dage. Den giver et hurtigt vægttab til at starte med.

I cruisefasen skal man blive indtil man er nede på den ønskede vægt. Her skal man skifte mellem dage kun med proteiner og dage med proteiner og grøntsager.

Konsolidationsfasen begynder når man tabt sig det man ønsker og sikrer at man ikke tager kiloene på igen. Hvis man bare går tilbage til at spise som før, tager man meget nemt på igen. Lidt efter lidt begynder man, at spise de forskellige, tidligere forbudte, madvarer igen. Denne fase varer 10 dage, for hvert kilo man har tabt.

Den sidste fase er den permanente stabiliseringsfase og varer resten af livet. Her skal man følge 3 simple regler. Spise 3 spiseskefulde havreklid hver dag, altid tage trapperne (ingen elevator) og have en dag om ugen, hvor man kun spiser protein.

admin